Need help with (PC)TechnicalSupport file.

Discuss anything relating to World of Warcraft

Need help with (PC)TechnicalSupport file.

Postby NinjaLoot » Sat Jan 31, 2009 6:37 am

Yeah, whenever I've tried to get the newest patch, it never works because it can't open the (PC)TechnicalSupport file. Reinstalling/repairing the game does not work. Anyone know how to fix this? Haven't been able to play for about a week because of this :/
Image

Server: Bladefist
Name: Sagebush
User avatar
NinjaLoot
 
Posts: 20
Joined: Sat Jun 07, 2008 3:39 am

Postby kozom1234 » Sat Jan 31, 2009 7:22 am

1. try downloading a mirror client (be sure to check for viruses)

2. run an antivirus check

3. go to FAQ on wow.com

4. uninstall, and reinstall ALL WOW FILES (last resort)
If i use my mouse to turn how do I click Lifebloom?

Image
User avatar
kozom1234
 
Posts: 2454
Joined: Fri Jun 06, 2008 4:10 am
Location: Somewhere far too cold.

Postby NinjaLoot » Sat Jan 31, 2009 7:38 am

kozom1234 wrote:1. try downloading a mirror client (be sure to check for viruses)

2. run an antivirus check

3. go to FAQ on wow.com

4. uninstall, and reinstall ALL WOW FILES (last resort)


1. Where would I go about finding that?

2. Already tried that, not a virus.

3. FAQ didn't help.

4. Already did that.
Image

Server: Bladefist
Name: Sagebush
User avatar
NinjaLoot
 
Posts: 20
Joined: Sat Jun 07, 2008 3:39 am

Postby kozom1234 » Sat Jan 31, 2009 7:45 am

1. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

2. yay!

3. odd..

4. weird 0.o
If i use my mouse to turn how do I click Lifebloom?

Image
User avatar
kozom1234
 
Posts: 2454
Joined: Fri Jun 06, 2008 4:10 am
Location: Somewhere far too cold.

Postby NinjaLoot » Sat Jan 31, 2009 7:51 am

Alright, gonna try the ArcticPatch mirrors.
Hopefully they'll work.

EDIT: Nope, still get the same error message :/
Image

Server: Bladefist
Name: Sagebush
User avatar
NinjaLoot
 
Posts: 20
Joined: Sat Jun 07, 2008 3:39 am

Postby kozom1234 » Sat Jan 31, 2009 8:31 am

....i have no clue then sorry :(


EDIT: maybe your not meeting min. req.?
If i use my mouse to turn how do I click Lifebloom?

Image
User avatar
kozom1234
 
Posts: 2454
Joined: Fri Jun 06, 2008 4:10 am
Location: Somewhere far too cold.

Postby Chatrata » Sat Jan 31, 2009 9:22 am

I've played without meeting the minimum RAM requirement. I went down to PC world and boughbt some more RAM as soon as I did...
Image
User avatar
Chatrata
 
Posts: 737
Joined: Tue Apr 29, 2008 6:55 am
Location: Trying to work out if it's the Red Bull or the Avenging Wrath that gives me wings.

Postby xxghost72 » Sun Feb 01, 2009 9:19 am

happened to me once, sometimes firewall tries to prevent WoW from installing, thinks its a trojan or something (norton did this), try fromat C usually works
sylaurelen/halcaldian of moonrunner (ally)

arili of hydraxis (horde)
xxghost72
 
Posts: 43
Joined: Sun Nov 09, 2008 8:30 pm

Postby Bunnytots » Sun Feb 01, 2009 6:56 pm

i had to call the blizz support to fix mine once.
i got a hispanic person who i didnt understand tell me what to do.
(not to be racist, but seriously i could not understand wtf he was saying his accent was too strong)
I'm here to shit post and chew bubble gum, and I'm all out of gu,/
User avatar
Bunnytots
 
Posts: 1558
Joined: Tue Aug 26, 2008 6:34 am
Location: PopTart Land.


Return to WoW

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests